TIETOJA SÄHKÖISESTÄ LAKIMIESMATRIKKELISTA

Olenko mukana sähköisessä lakimiesmatrikkelissa?

Jos tietosi julkaistiin Suomen Lakimiehet 2019 -teoksessa tai olet suorittanut ylemmän oikeustieteellisen loppututkinnon vuoden 2018 loppuun mennessä, etkä ole nimenomaisesti kieltänyt tietojesi julkaisemista myös sähköisessä matrikkelissa, ovat tietosi mukana sähköisessä matrikkelissa. Teoksessa on mukana lähes 20 000 lakimiehen tiedot.

Sähköinen lakimiesmatrikkeli on suljettu palvelu. Palvelu on Suomen Lakimiesliiton jäsenetu.

Mitä tietoja minusta näkyy matrikkelissa?

Sähköisen matrikkelin tiedot vastaavat vuonna 2019 ilmestynyttä Suomen Lakimiehet –teosta, johon tiedot kerättiin lakimieskunnasta matrikkelikyselyllä.

Matrikkelikyselyyn vastaamatta jättäneistä lakimiehistä julkaistiin vain sukunimi ja entiset sukunimet, etunimet, ammatti tai arvo, kotipaikka ja oikeustieteellinen tutkinto ja sen suorittamispaikka ja -aika sen mukaan kuin tiedot ovat olleet matrikkelitoimituksen käytettävissä. Samat tiedot ovat näkyvillä myös sähköisessä matrikkelissa.

Henkilöitä, jotka ovat nimenomaisesti kieltäneet tietojensa julkaisemisen, ei mainita painetussa teoksessa eikä sähköisessä versiossa.

Lakimiesmatrikkelin käyttäjien tietoja ei missään tilanteessa luovuteta palvelun ulkopuolelle.

Haluatko nähdä omat tietosi?

Suomen Lakimiesliiton jäsenenä pääset kirjautumaan matrikkeliin liiton jäsennumeroa ja salasanaa käyttäen. Oma profiilisivu avautuu automaattisesti kirjautumisen jälkeen. Voit muokata profiiliasi tai poistaa tietosi milloin tahansa.

Jos et pääse kirjautumaan palveluun mutta haluat nähdä omat tietosi tai haluat poistaa tietosi sähköisestä matrikkelista, matrikkelitoimitus auttaa mielellään.

Toimituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta matrikkelitoimitus@almamedia.fi. Tilauksia koskevissa asioissa voitte olla yhteydessä myös asiakaspalveluun p. 020 442 4100.

Miten voin lisätä tietoni matrikkeliin?

Lakimiesliiton jäsenenä pääset lisäämään profiilin ja muokkaamaan tietojasi heti.